Читај ми!

Studentima FON-a drugo mesto u Montrealu

Studenti Fakulteta organizacionih nauka osvojili drugo mesto na takmičenju u rešavanju studije slučaja u Montrealu u konkurenciji 12 timova iz celog sveta.

Drugo mesto na svetskom takmičenju u rešavanju poslovnih studije slučaja održanom u Montrealu osvojili su studenti FON-a Ana Ivanović, Marija Ivanović, Ana Čejović i Milan Jeveričić.

Kristina Petrić, student FON-a osvojila je treće mesto predstavljajući Internacionalni tim zajedno sa kolegama sa Melburn, Mekgil i Berkli Univerziteta.

Rešavali su studiju slučaja kompanije "Greenlite Lighting Corporation". Zadatak studije slučaja je bio da se osmisli unapređenje poslovne strategije uz predlog inovacija, modifikaciju portfolio proizvoda, jačanje pozicije na postojećem tržištu sa finansijskim efektima.

Prvo mesto osvojila je Vartonska škola biznisa iz SAD-a, drugo mesto FON Univerziteta u Beogradu, dok su Internacionalni tim i Tamasat Univerzitet sa Tajlanda osvojili treće mesto.

Na takmičenju je učestovalo 12 prestižnih timova iz SAD, Kanade, Australije, Norveške, Portugala, Tajlanda i Indonezije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се