Читај ми!

Abazović: Dojava o bombi u sudu stigla s lažnog mejla Milana Kneževića

Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da je dojava o podmetnutoj bombi u zgradi Vrhovnog, Apelacionog i Višeg suda u Podgorici stigla sa lažnog imejl naloga Milana Kneževića, poslanika DF-a. Naveo je da u policijskoj kontroli u zgradi suda nije nađen eksploziv i da je stanje redovno.

Na sednici crnogorske vlade, Dritan Abazović je rekao da je ime Milana Kneževića zloupotrebljeno i apelovao na istražne organe da ispitaju ko stoji iza lažne dojave o bombi u zgradi Vrhovnog, Apelacionog i Višeg suda u Podgorici, prenosi RTCG.

Naveo je da su ranije stizali i mejlovi sa lažnog naloga direktora Uprave policije Zorana Brđanina, ističući da su istražni organi na potezu.

Oko 12 časova evakuisana je zgrada Vrhovnog, Apelacionog i Višeg suda u Podgorici zbog dojave da je postavljena bomba. Dojava o podmetnutoj bombi poslata je elektronskom poštom na adresu Višeg suda, ali su evakuisani i Vrhovni i Apelacioni, s obzirom da se nalaze u istoj zgradi.

Viši sud je, kako je saopštio, danas primio imejl da će u 12 časova biti "dignut u vazduh". O tome je odmah obaveštena Uprava policije i sprovedena evakuacija.

Inače, jedan od lidera Demokratskog fronta i predsednik crnogorskog skupštinskog Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević napadnut je juče na podgoričkom aerodromu.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво