Читај ми!

Zagreb, otac ubio troje dece

Troje dece, blizance dečaka i devojčicu od sedam godina i sina od četiri godine, ubio je otac u stanu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je pokušao sebi da oduzme život.

Otac je preživeo i odvezen je u bolnicu, prenosi Jutarnji list.

Nije poznato ko je javio policiji da se nešto dogodilo u stanu, ali su policijske patrole i Hitna pomoć brzo došli na mesto događaja.

U spavaćoj sobi zatekli su telo četvorogodišnjaka, a blizance, dečaka i devojčicu, u dnevnom boravku.

Kako nezvanično saznaje Jutarnji list, roditelji dece su razvedeni, a najverovatnije je trebalo da deca provedu vikend sa ocem.

Tela troje dece prevezena su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gde će se obdukcijom ustanoviti uzrok smrti.

Otac dece je, inače, austrijski državljanin sa stalnom hrvatskom adresom, a prema dostupnim podacima rođen je 1965. godine.

Da bi nešto strašno mogao da uradi najavio je u statusu na Fejsbuku objavljenom oko ponoći u kojem je između ostalog napisao: "Zbogom svima...", dodaje Jutarnji list.

Policija u Zagrebu potvrdila da je u stanu u Mlinovima pronađen muškarac lošeg zdravstvenog stanja, kao i troje dece bez znakova života.

"Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku", navodi zagrebačka policija.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара