Eksplozivna naprava bačena na pekaru potpredsednika VMRO-DPMNE

Potpredsednik makedonske opozicione VMRO-DPMNE Vlado Misajlovski objavio je na Fejsbuku da je tokom noći bačena eksplozivna naprava na pekaru njegove porodice u Skoplju. Niko nije povređen, prenosi Plusinfo.

Vlado Misajlovski je napisao da nema ljudskih žrtava niti je neko povređen.

"Tradicija piromanije nastavlja se na jedinstven način nakon što je u mojoj kući izbio požar tokom izbora 2017. godine", naveo je Misajlovski.

Visoki funkcioner najveće opozicione partije u Severnoj Makedoniji je u postu na Fejsbuku to je  protumačio kao poruku pred početak predstojeće predizborne kampanje za parlamentatarne izbore, ali da ga neće uplašiti.

Navodi da su promene nezaustavljive i da ne treba se brinuti.

"Makedonija je moj dom i ne odustajem od toga i ogroman motiv plus da promenim stvari. I na kraju, dodaću, Makedonija će pobediti", istakao je Misajlovski.

Policija je saopštila da je je noćas u 03.40 časova prijavljeno da izlazi dim iz pekare čiji je vlasnik B. M. (62) i da se prethodno čula eksplozija.

U saopštenju se navodi da su po dolasku na mesto događaja policajci videli da su vrata potpuno izvađena iz ležišta i da je napravljena materijalna šteta, pa da zato postoji sumnja da je reč o podmetnutoj eksplozivnoj napravi.

Policija navodi da niko nije povređen.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара