Crnogorski državljanin na kruzeru ipak nema koronavirus

Državljanin Crne Gore koji se nalazi na brodu "Dajmond princes" nije zaražen koronavirusom, saopšilo je crnogorsko Ministarstva vanjskih poslova.

Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore saopštilo je da su ih japanski nadležni organi informisali da nema potrebe da crnogorski državljanin bude transportovan u bolnicu.

Navedeno je da je Ministarstvo u stalnom kontaktu sa crnogorskim državljaninom.

"On se oseća dobro i upoznat je sa rezultatima novog testa", piše u saopštenju.

Ministarstvo vanjskih poslova je prvobitno u petak saopštilo da je crnogorski državljanin na kruzeru zaražen koronavirusom i da se očekuje da će uskoro biti prebačen u bolnicu u Japanu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије