Pobjeda: Sinđelić u Centru za azilante, uskoro o azilu

Srpski državljanin Aleksandar Saša Sinđelić, svedok saradnik u slučaju pokušaja terorizma na dan parlamentarnih izbora 2016. u Crnoj Gori, nalazi se u crnogorskom Centru za azilante pod posebnim režimom nadzora, piše "Pobjeda".

Pobjeda, pozivajući se na neimenovane izvore, navodi da je Aleksandar Saša Sinđelić od juče u Centru za azilante pošto je prethodnog dana ilegalno ušao u Crnu Goru, jer su mu, kako je rekao, više od 15 dana stizale pretnje da će biti ubijen.

Glavni crnogorski specijalni tužilac Milivoje Katnić potvrdio je da je Sinđelić zatražio politički azil u Crnoj Gori, a Pobjeda piše da bi narednih dana trebalo da bude poznato da li ima zakonskih osnova za to, prenosi RTCG.

Podseća se da je tokom suđenja odbrana optuženih osporavala Sinđelićev kredibilitet, tvrdeći da je reč o osobi koja nije pouzdana, da radi za razne strane službe i da je kompletna njegova priča o pripremi državnog udara u Crnoj Gori montirana.

Viši sud u Podgorici je, nakon višemesečnog ispitivanja, prihvatio ključne iskaze njegovog svedočenja, koji su, kako navodi taj medij, potvrđeni dokazima iz istrage.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво