Pamela Anderson uputila poruku Hrvatima

Holivudska glumica Pamela Anderson nedavno se uključila u kampanju za izbore za Evropski parlament. Podržala je Pokret za demokratizaciju Evrope čiji su osnivači bivši grčki ministar finansija Janis Varufakis i hrvatski filozof i aktivista Srećko Horvat.

Pamela Anderson kaže da je srećna što je njen politički angažman izazvao mali potres u Hrvatskoj.

"Možda Hrvatskoj treba politički potres ako želi da zaustavi hiljade hrvatskih ljudi koji odlaze iz zemlje zato što ekonomija ne funkcioniše", naglasila je Andersonova.

Javnu podršku dala je hrvatskoj levo-zelenoj političkoj platformi, ističući da joj je dobar prijatelj iz Hrvatske rekao za tu platformu.

"Moja poruka Hrvatskoj bila bi: Obratite pažnju na te pokrete, podržite decu koja štrajkuju, izađite iz nacionalističke prošlosti i vratite se u budućnost", poručila je Pamela Anderson.

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 24. maj 2019, 22:54) - anonymous [neregistrovani]

Strasna Pamela

I ranije sam citao neke Pameline politicke izjave i iznenadio se koliko se zena razumije u svjetsku politiku pa i u politiku i ekonomije jedne male zemlje kao sto je Hrvatska.I moram reci da su joj sve izjave bile rezonske,inteligentne, znalacke i vrlo objektivne.Svaka cast Pamela,sada sam u dilemi da li si ljepsa ili pametnija,ili ti je obadvoje na maksimumu.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">