"Kumanovska grupa", među uhapšenima i policajac

Među uhapšenim pripadnicima "kumanovske grupe" je i jedan policajac, potvrdio je portparol makedonske policije Ivo Kotevski. Policija još traga za Sulejmanom Osmanijem, koji je na još nerazjašnjen način pobegao iz pritvora. Obdukcija tela poginulih je završena.

Makedonski policajac, čije ime još nije saopšteno, uhapšen je zajedno sa pripadnicima "kumanovske grupe", koja je pre desetak dana razbijena posle borbi sa snagama bezbednosti, javila je makedonska agencija Meta.

"Mislim da je to tačno", rekao je portparol policije Ivo Kotevski, odgovarajući na pitanje da li se među uhapšenima nalazi i pripadnik policije.

Još uvek, međutim, nije poznato zbopg čega je taj policajac uhapšen.

Potvrda hapšenja ovog policajca usledila je dan pošto je ombudsman Idžet Memeti rekao da je u policijskoj akciji u Kumanovu uhapšen i jedan pripadnik MUP-a, koga su "kolege maltretirale i mučile".

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 21. maj 2015, 08:24) - anonymous [neregistrovani]

izvuci dokaze od terorista

Dokazi od terorista se moraju izvuci na bilo koji nacin.Pa oni su ubili makedonske policajce na makedonskoj zemlji,i tu nema sta da traze advokati.Neka albanci plate stetu nanetu porodicama makedonskih policajaca i drzavi makedoniji,pa onda tek mogu da dobiju advokata!!!
Da nije smesno bilo bi zalosno.Zasto ne sudise Bin ladenu???

div id="adoceanrsvdcfhklggd">