Džeksonova majka dobila starateljstvo nad decom

Majka kralja popa Majkla Džeksona dobila starateljstvo nad troje maloletne dece nedavno preminulog prevača. Džeksonova majka će dobiti prihod od pevačevih nekretnina i naknadu za izdržavanje dece. Bivša supruga Majkla Džeksona Debi Rou dobila pravo da posećuje svoju decu.

Zvanično starateljstvo nad troje maloletne dece nedavno preminulog kralja popa Majka Džeksona, dobila je njegova majka Ketrin Džekson.

Džeksonova majka (79) dobijaće, prema sudskoj odluci, i prihod od pevačevih nekretnina, kao i naknadu za izdržavanje troje dece, ali nije saopšteno o kojoj sumi je reč. 

Advokati Ketrin Džekson podsetili su da je Majkl tokom čitave karijere novčano pomagao majku.

Džekson je u oporuci, još iz 2002. godine, naveo da želi da se njegova majka brine o njegovoj deci. Međutim, neposredno posle njegove smrti izgledalo je da će se njegova bivša supruga Debi boriti za starateljstvo.

Viši sud u Los Anđelesu ozvaničio je dogovor dve žene, postignut prošle sedmice oko starateljstva nad Prinsom Majklom (12), Peris (11) i Prinsom Majklom II (7). Bivša supruga Debi Rou je dobila pravo da posećuje svoje dvoje dece.

Identitet biološke majke najmlađeg deteta kralja popa nikada nije bio otkriven.

Džekson je svoju imovinu, procenjenu na više od 500 miliona dolara, ostavio u dodatku testamenta porodičnom fondu čiji su korisnici njegova majka, njegova deca i dobrotvorna društva. O upravljanju imovinom, sud tek treba da raspravlja.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">