Počast "kralju popa"

"Kraljica popa" Madona odala počast Majklu Džeksonu tokom svog koncerta u londonskoj areni "O2". Pesmu "Holiday", Madona je završila Džeksonovim hitom "Wanna Be Starting Something". Američke televizijske mreže prenosiće komemoraciju "kralju popa".

Madona je na koncertu održanom u subotu uveče u Londonskoj areni "O2" odala počast Majklu Džeksonu, na sceni na kojoj je "kralj popa" 13. jula trebalo da održi prvi od ukupno 50 oproštajnih koncerata.

Portret Majkla Džeksona iz mladosti pojavio se na sceni dok je Madona izvodila numeru "Holiday", a u tom trenutku pojavio se i njegov "dvojnik" obučen, baš kao i Džekson, u blještavom sakou, beloj majici, sa rukavicama na rukama i u belim čarapama.

Ubrzo, Madoninu pesmu "Holiday" zamenila je melodija Džeksonovog hita "Wanna Be Starting Something", ali ovog puta, ipak, bez ijedne reči.

Madoninom koncertu u areni "O2" prisustvovalo je oko 17.000 ljudi.

Više od 1.600.000 obožavalaca Majkla Džeksona prijavilo se za ulaznice za komemoraciju u Los Anđelesu. Ipak, samo njih 11.000 moći će uživo da prisustvuje komemoraciji najvećoj muzičkoj zvezdi svih vremena.

Komemoracija će biti održana u utorak, u "Stejlps centru", a biće podeljeno još 6.500 besplatnih ulaznica za susednu dvoranu "Nokija teatar", u kojoj će fanovi "kralja popa" moći uživo da prate dešavanja u "Stejpls centru".

Gradske vlasti Los Anđelesa pripremaju se za veliku gužvu u tom delu grada gde se očekuje oko 700.000 ljudi.

Za besplatne ulaznice za komemoraciju Majklu Džeksonu u utorak u "Stejpls centru" u Los Anđelesu treba puno sreće, ali svečanost neće teško biti videti na američkim televizijama.

Iako će mali broj Džeksonovih obožavalaca biti u mogućnosti da bude na komemoraciji Majklu Džeksonu, najveće američke televizijske mreže poput Ej-Bi-Si i Si-En-En najavile su da će uživo prenositi ceo događaj koji počinje u 10 časova po lokalnom vremenu.

Si-En-En, uz prenos za američke gledaoce, na međunarodnom kanalu prenosiće komemoraciju i za ostatak sveta.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво