Poslednji snimak Majkla Džeksona

Ceremonija u čast Majkla Džeksona biće održana u utorak u Los Anđelesu. Za Stejpls centar arenu, koja može da primi 20.000 ljudi, biće podeljeno 11.000 besplatnih ulaznica.

Javna ceremonija u spomen Majkla Džeksona biće oržana u utorak, 7. jula, u Los Anđelesu, a sud je odložio za nedelju dana odluku o tome kome će biti poverena briga o deci pokojnog pevača, javlja agencija Rojters.

Poslednji snimci Majkla Džeksona, napravljeni su 48 sati pre njegove iznenadne smrti. Snimak je sačinjen u "Stejpls centru" u Los Anđelesu, gde se Džekson pripremao za predstojećih 50 rasprodatih koncerata u Londonu.

U zajedničkom saopštenju koje su objavili promoter velikih koncerata "AEG lajv" i zastupnik porodice Džekson, agencija "Sanšajn Sačs", navodi se da će ceremonija biti održana takođe u "Stejpls centru" u Los Anđelesu, u kome se održavaju rok koncerti i sportski susreti.

Ta arena može da primi 20.000 ljudi, a organizatori su odlučili da besplatno podele oko 11.000 ulaznica.

Detalji vezani za program ceremonije koja će početi u 10 časova po lokalnom vremenu još se razrađuju.

Američki sud je brigu o deci Majkla Džeksona privremeno dodelio njegovoj majci Ketrin, a konačna odluka će umesto 6. jula, biti doneta 13. jula.

Debi Rou, majka dvoje od ukupno troje pevačeve dece, izjavila je da će tražiti starateljstvo nad dvoje starije Džeksonove dece, ali je njen advokat rekao da su njene reči loše interpretirane.

broj komentara 2 pošalji komentar
(petak, 03. jul 2009, 21:07) - anonymous [neregistrovani]

napokon,zvanicno

On je obelezio moju mladost!Volela bih da je sve ovo izscenirano i da Michael i dalje inkognito zivi!On je to i zasluzio !

(petak, 03. jul 2009, 12:47) - vojo2 a Jasni pozdrav [neregistrovani]

napokon,zvanicno

Zvanicno je objavljeno da ce u utorak u Staples Center u 10 casova odati se poslednja posta preminulom M.J. a porodici omoguciti ce se da ga vidi u jutarnjim satima.11ooo karti organizator ce podijeliti,preko interneta..,igra je pocela a ko su bolji igraci od amerikanaca,izvor novca se ne minira.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">