Džeksonov lekar optužen za ubistvo

Konrad Marej, lični lekar Majkl Džeksona, optužen je za ubistvo iz nehata zbog sumnje da mu je prepisao prekomernu dozu anestetika i sedativa. Marej negira optužbe.

Sud u Los Anđelesu optužio je za ubistvo iz nehata Konrada Mareja, ličnog lekara pop pevača Majkla Džeksona, koji je umro 25. juna u 50. godini zbog prekomerne doze jakog anestetika i sedativa.

Prema optužnici, kardiolog Marej delovao je "nezakonito i bez namere" izazvavši smrt Džeksona s kojim je bio kada je ovaj umro.

Istraga protiv Mareja trajala je nekoliko meseci.

Rezultati obdukcije su pokazali da su Džeksonovu smrt uzrokovali, pre svega, jak anestetik "diprivol" i sedativ "lorazepam".

U njegovom organizmu je pronađen i koktel više lekova, uključujući sedative "midazolam" i "dijazepam", analgetik "lidokain" i stimulativno sredstvo "efedrin", koji su takođe doprineli smrtnom ishodu.

Marej tvrdi da kralju popa nije prepisao niti dao ništa što bi moglo da izazove smrt i da je "diprivol" koristio za lečenje nesanice od koje je Džekson patio.

Marej bi mogao da dobije četiri godine zatvora ako bude proglašen krivim.

broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 09. feb 2010, 18:54) - anonymous [neregistrovani]

..

Pa nije ga lekar ubio, on mu je prepisao samo jedan sedativ i jedan anastetik, a Majkl je na svoju ruku uzeo jos gomilu lekova. Nije lekar mogao da bude 24 sata sa njim i da mu zabrani da uzme neki lek...

(utorak, 09. feb 2010, 06:53) - anonymous [neregistrovani]

fino

Ubijes coveka,onda te osude na cetiri godine zatvora,a osiguravajuce drustvo koje je naplatila novac od osiguranih koncerata,ce sve to da plate i predplate.A kralj pop muzike je ostao bez svog zivota...

(utorak, 09. feb 2010, 06:48) - anonymous [neregistrovani]

Steta

Steta sto nemoze da dobije DOZIVOTNU kaznu.....

RIP MJ

div id="adoceanrsvdcfhklggd">