Optužnica protiv lekara Majkla Džeksona?

Lekar pop pevača Majkla Džeksona uskoro bi mogao da bude optužen za ubistvo iz nehata. Lekar negira optužbe i tvrdi da je pevaču davao lek protiv nesanice.

Očekuje se da će Konrad Mari, kardiolog pop pevača Majkla Džeksona koji je umro u junu prošle godine zbog prekomerne doze jakog anestetika, uskoro biti optužen za ubistvo iz nehata, javio je Bi-Bi-Si.

Rezultati obdukcije pokazali su da je Džeksonovu smrt uzrokovao, pre svega, jak anestetik diprivol, ali je u njegovom organizmu pronađen i koktel više lekova, uključujući sedative midazolam i dijazepam, kao i lekovi protiv bolova lidokain i efedrin, koji su, takođe, doprineli smrtnom ishodu.

Lekar Mari tvrdi da kralju popa nije prepisao, niti dao ništa što bi moglo da izazove smrt i da je diprivol koristio za lečenje nesanice, od koje je Džekson patio.

Advokat lekara izjavio je da će se njegov klijent predati ukoliko vlasti to zatraže. Nadležni, međutim, kažu da još ništa zvanično nije pokrenuto protiv Mareja.

Od smrti Džeksona u Los Anđelesu, 25. juna u 51. godini, lekar Konrad Mari je u središtu istrage pošto je policija u domu pevača pronašla bočice spornih lekova.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 03. feb 2010, 12:21) - Jovica [neregistrovani]

tabletoman

Ni voda, kad se previse popije nije zdrava, a koamo li lek.Na svakom pakovanju lekova pise uputsvo i kako deluje u kobinaciji sa drugim lekovima.Nadam se da je Majkl pismen.Pogotovo kad je dozvolio da se vazbaju na jenu plasticni hirurzi raznog tipa. Na video spotovima to sve izgleda kao iz bajke, a u stvarnosti je jako bolelo i trajalo dok je organizam mogao da izdrzi.Ne razumem se nesto u medicinu, ali je ocigledno da je otisao u krajnost samo zato da bi bio kralj popa.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">