Читај ми!

Reper optužen za incident u Vokiši, pre tri dana izašao iz zatvora

Šef policije u Vokiši Danijel Tompson saopštio je da je 39-godišnji Darel Bruks iz Viskonsina optužen za ubistvo pet osoba tokom božićne parade. Bruks ima dug kriminalni dosije, a mediji pišu da je on automobilom je uleteo u gomilu dok je bežao s mesta drugog incidenta.

Kada je automobil uleteo među učesnike božićne parade u gradu Vokiša, u američkoj saveznoj državi Viskonsin, poginulo je pet osoba, a 40 ih je povređeno.

Prema dosadašnjim podacima iz istrage, vozač Danijel Bruks je uleteo u paradu dok je bežao s mesta drugog incidenta – navodno obračuna noževima u obližnjem parku.

Bruks ima poduži kriminalni dosije, a u petak je izašao iz zatvora, pišu američki mediji. On je 5. novembra bio uhapšen zbog nasilja u porodici, opiranja policiji i nasilnog ponašanja. Izjasnio se da nije kriv i bio je pušten da se brani sa slobode, nakon što je platio kauciju.

Inače, on se bavio i rep muzikom i nastupao je pod imenom Metboj Flaj. Na jednom od svojih muzičkih spotova, on repuje ispred crvenog terenskog vozila.

Na video-snimku objavljenom na internetu vidi se upravo takvo vozilo kako prolazi kroz paradu, naletevši na, kako se čini, više od deset ljudi pre nego što je masa potrčala sa trotoara da pruži pomoć.

Šef policije Vokiše rekao je ranije da je vozilo, nakon incidenta, pronađeno na 32 kilometra zapadno od Milvokija.

Policija je potvrdila i da nije reč o terorizmu.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво