Kanje Vest: Više ne podržavam Trampa, čuo sam da se sakrio u bunker

Američki reper Kanje Vest rekao je da mu se ne sviđa što je čuo da se Donald Tramp sakrio u bunker tokom rasnih nereda i da je izgubio poverenje u američkog predsednika.

Kanje Vest, koji je najavio svoju kandidaturu za predsednika SAD, izjavio je u intervjuu za magazin Forbs da više ne podržava Donalda Trampa.

Vest, koji je bio kritikovan zbog podrške Trampu, rekao je da je izgubio poverenje u američkog predsednika". "To mi sve izgleda kao veliki haos", rekao je reper.

"Ne sviđa mi se što sam čuo da se sakrio u bunker", ističe Vest u vezi sa navodima da je predsednik SAD tokom rasnih nereda nakratko premešten u podzemni bunker.

"Ne moraju svi crnci da budu demokrate" 

Rekao je da nema problema s idejom da bi njegov izlazak na izbore potencijalno mogao oduzeti glasove demokratskom kandidatu Džou Bajdenu i pomoći u ponovnom izboru Trampa.

Vest je objasnio da je rasizam kada se govori da svi crnci moraju da budu demokrate. Kako je rekao, "Americi trebaju posebni ljudi koji je vode", a da Džo Bajden "nije poseban".

Upitan za svoj spoljnopolitički program, kaže da ga još uvek nije razvio. "Usredsređen sam najpre na zaštitu Amerike, sa našom velikom vojskom. Fokusirajmo se najpre na sebe", poručio je Vest.

Vakcina protiv korone i "žig zveri"

Naveo je da je propustio rok za prijavu kandidature, jer je u februaru preležao kovid 19, iako nije jasno da li je Vest ikad testiran na virus ili antitela.

Takođe, rekao je da se moli za lek, mada je "ekstremno oprezan" u vezi sa mogućnošću da vakcina zaustavi kovid 19.

"To je žig zveri. Žele da u nas ubace čipove, žele da rade razne stvari", izjavio je Vest.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво