Због звоцања два пута скочио кроз прозор

Рус Алексеј Росков, изнервиран "звоцањем" супруге, попио три боце вотке и скочио са петог спрата. Када се читав вратио у стан, жена је и даље викала, па је поново скочио са висине од 15 метара. Здрав и читав и после другог скока, Алексеј изјавио да више неће пити алкохол.

Након што је попио три боце вотке, двадесетједногодишњи Рус Алексеј Росков био је толико изнервиран женином звоцањем да је отворио прозор и скочио са петог спрата.

Није му се ништа десило, па се вратио у стан. Када је супруга почела да виче да је скроз полудео, још једном је скочио кроз исти прозор.

Када су стигли хитна помоћ и полиција, Алексеј више није могао да се сети због чега је скочио први пут.

Другог скока се сећао. "Ушао сам у стан и жена је почела да се дере на мене. Викала је да сам полудео и да ми је вотка попила мозак, па сам се изнервирао и скочио кроз прозор", рекао је Алексеј полицајцима.

Иако је у размаку од пет минута два пута скочио са висине од 15 метара, није имао ниједну повреду. Лекари су му само алкохолом опрали неколико огреботина, па је тако још једном потврђена народна изрека да "Бог чува пијанце".

Алексеј, ипак, каже да више неће изазивати судбину. "Никада више нећу пити. Нисам имао појма шта радим. Бог ме је сачувао и хвала му на томе, али га више нећу искушавати. Завршио сам са пићем", рекао је Алексеј.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 23. апр 2009, 11:46) - luftika [нерегистровани]

Neverovatno

Ovo je prica za Ginisovu knjigu rekorda, samo sto ipak niko nikada ne bi trebao da to ponovi, previse je rizicno. Dakle, pravi fenomen.

(четвртак, 16. апр 2009, 22:09) - anonymous [нерегистровани]

Alkohol

Radim dugo kao konobar ali ovako nesto jos nisam cuo.Neverovatno.