Читај ми!

Временска прогноза - 15. јануар

До краја дана у већем делу умерено облачно. На северу и истоку Србије дужи сунчани интервали. У брдско - планинским пределима југозападне и јужне Србије понегде провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије и у планинским пределима повремено и јак, западни и северозападни, после подне и увече у слабљењу. Највиша температура од 4 до 10 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

15.01.2022. Субота Ујутро слаб до умерен мраз, а понегде и краткотрајна магла. Током дана умеренo до потпуно облачно, на северу са сунчаним интервалима, а у брдско-планинским пределима југозападне и јужне Србије уз провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од -5 до 4, а највиша од 4 до 10 степени. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 80%. Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%.

16.01.2022. Недеља Ујутро местимично магла уз слаб, понегде и умерен мраз, у току дана преовлађиваће сунчано. Ветар слаб до умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од -6 до -1, а највиша од 3 до 8 степени. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 80%.

17.01.2022. Понедељак Ујутро местимично краткотрајна магла и слаб мраз, у току дана преовлађиваће сунчано. После подне и увече јаче наоблачење, најпре на северу и истоку које ће у току ноћи условити слабу кишу. Ветар слаб до умерен, западни и југозападни. Најнижа температура од -5 до 1, а највиша од 3 до 9 степениУпозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 80%.

18.01.2022.  Уторак Ујутро понегде слаб мраз, у току дана умерено и потпуно облачно, у нижим пределима са кишом и снегом, у брдско-планинским пределима са снегом. Ветар слаб до умерен, северозападни. Најнижа температура од -2 до 3, а највиша од 2 до 6 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 19.01.2022. до 23.01.2022.)
Умерено до потпуно облачно, уз пад температуре, у појединим данима местимично са кишом и снегом. Крајем периода облачно, хладно, местимично са снегом. 

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво