Читај ми!

Временска прогноза - 9. децембар

Облачно, ветровито и мало топлије, ујутро и пре подне  у северним, западним и југозападним, а после подне у свим крајевима местимично с кишом, на југоистоку пре подне претежно сунчано. На високим планинама снег. Ветар слаб и умерен југоисточни, у кошавском подручју јак, на југу Баната повремено олујни. После подне и увече ветар у слабљењу и скретању на западни и југозападни. Највиша температура од 5 до 10 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

09.12.2021. Четвртак Облачно, ветровито и још мало топлије. Ујутро и пре подне местимично са кишом у северним, западним и југозападним а после подне и у осталим крајевима земље, на планинама са снегом. Само ће на југоистоку земље пре подне бити претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, у јужном Банату, доњем Подунављу и на планинама повремено са олујним ударима. Крајем дана ветар у слабљењу и скретању на северозападни. Најнижа температура од -4 до 1, највиша од 5 до 10 степени.

10.12.2021 Петак Претежно облачно и хладније, местимично са кишом, у планинским пределима са снегом. Ветар слаб и умерен, западни, у скретању на јужни и југозападни. Најнижа температура од -2 до 4, највиша од 2 до 8 степени.

11.12.2021. Субота Облачно с кишом, у планинама са снегом. Крајем дана и током ноћи киша ће прећи у снег и у нижим пределима на западу и југозападу земље. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 0 до 3, највиша од 3 до 6 степени.

12.12.2021. Недеља Облачно са снегом, хладно и ветровито. Падавине ће повремено бити и умереног и јаког интензитета, нарочито у западним, централним, источним и североисточним крајевима. У нижим пределима формирање, а у вишим повећање висине снежног покривача. Ветар умерен и јак северозападни, повремено са ударима олујнје јачине, па је могуће и стварање снежних наноса. У Тимочкој Крајини у нижим пределима са кишом која ће крајем дана прећи у снег.  Најнижа температура од 0 до 2, највиша од 1 до 4 степена.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво