Временска прогноза - 1. мај

Првог и другог маја у Србији температура 7 до 10 степени изнад просека за почетак месеца. Преовлађиваће ведро. Ноћас и ујутру у Војводини краткотрајна киша или пљусак праћен грмљавином, док су сутра после подне краткотрајне падавине могуће и у осталим пределима. Снажно јужно струјање подићи ће температуру и до 30 степени, док ће јутарња бити од 9 до 17 степени.  У Београду смена сунца и облака. Поподне могућ пљусак. Температура до 28 степени. 

01.05.2021. Субота: Променљиво облачно и топло, ујутро у Војводини, а касније после подне и увече понегде и у осталим пределима, локална појава кише или краткотрајних пљускова понегде праћених грмљавином. Ветар слаб и умерен,  у  планинским пределима повремено јак, југозападни, на југу Баната слаб и умерен југоисточни.  Најнижа температура од 9 до 16, а највиша од 25 до 30 степени. Упозорење:  Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 60%.

02.05.2021. Недеља: Променљиво облачно, топло и ветровито. Местимично се очекује краткотрајна киша или пљусак са грмљавином. Ветар умерен, понегде и јак, југозападни. Најнижа температура од 12 до 18, а највиша од 26 до 30 степени.. У току ноћи јаче наоблачење и захлађење понегде са кишом или краткотрајним пљуском, уз скретање ветра на северозападни. Упозорење: Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа  80%.

03.05.2021. Понедељак: Променљиво облачно, хладније понегде са кишом или краткотрајним пљуском. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 9 до 15, а највиша од 16 до 22 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа  70%.

04.05.2021. Уторак : Јутро свеже, током дана променљиво облачно, са дужим периодима сунчаног времена и углавном суво. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 4 до 10, а највиша од 16 до 22 степени.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво