Читај ми!

Временска клацкалица се наставља - данас потребни кишобрани, у суботу веома топло

У Србији данас облачно, местимично с кишом и пљусковима праћеним грмљавином. Дуваће кошава, на југу Баната и у Подунављу повремено олујне јачине. Увече и током ноћи разведравање.

Ујутру температура од 6 до 10, током дана од 15 до 20 степени, на истоку свежије, око 11 степени.

У Београду повремено киша, а у појединим деловима града биће услова и за пљусак с грмљавином. Дуваће кошава. Јутарња температура 9, највиша дневна 16 степени.

У четвртак променљиво облачно и углавном суво, после подне уз локални развој облачности тек понегде с краткотрајном кишом и пљуском. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју повремено и јак. Најнижа температура од 7 до 11, највиша дневна од 18 до 24 степени. Током ноћи умерено наоблачење, понегде с кишом.

За петак се прогнозира променљиво облачно време, пре подне местимично са слабом кишом, после подне претежно сунчано и топло. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 10 до 14, највиша дневна од 24 до 27 степени.

У суботу претежно сунчано и веома топло. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 10 до 15, највиша дневна од 25 до 29 степени.

Метеоролог Недељко Тодоровић рекао је гостујући у Београдској хроници РТС-а да од понедељка, следи промена времена и температурни шок.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво