Читај ми!

Временска прогноза - 17. фебруар

Време променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима. Највиша дневна  температура од 4 до 10 степени. У Београду око 9 степени. До краја недеље углавном суво и топлије.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

16.02.2021. Уторак Током дана хладно, изнад већег дела умерено облачно, само на истоку и југу претежно сунчано. Ветар слаб, на северу јужни и југоисточни, у осталим крајевима променљив. Највиша дневна температура од 0 до 5 степени.    

17.02.2021. Среда Ујутро на југу јак мраз, у осталим крајевима слаб и умерен. Током дана топлије, променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима. Пре подне на северу, а до краја дана и у осталим крајевима наоблачење са кишом, на планинама са слабим снегом. После подне и увече слаб снег се очекује понегде и у нижим пределимаа на истоку и југоистоку. Ветар пре подне слаб јужни и југоисточни, од средине дана у скретању на западни и северозападни и у појачању Јутарња температура од -15 на југу до -1 , највиша дневна од 4 до 10 степени.  Упозорење, опасна појава: Тmin < -15 °С

18.02.2021. Четвртак Ујутро и пре подне претежно облачно, на северу и западу суво, у осталим крајевима још понегде са слабим падавинама. После подне разведравање са запада. Ветар слаб и умерен, на истоку јак, западни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 3, највиша дневна од 8 на југоистоку до 13 степени на западу.

19.02.2021. Петак Умерено облачно и суво, на југу и истоку са периодима сунчаног времена. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, на југу Баната повремено и јак. Најнижа температура од -3 до 4 , највиша дневна од 5 на истоку до 12 степени на западу и у централној Србији.

20.02.2021. Субота Изнад већег дела преовлађоваће сунчано,само на северу и западу умерено облачно и углавном суво. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, после подне на северу земље у скретању на западни и југозападни. Најнижа температура од -1 до 4, највиша дневна од 7 на истоку до 14 степени на западу и у централној Србији.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 21.02.2021. до 25.02.2021.)
У току прогностичког периода мало до умерено и облачно и суво, са периодима сунчаног времена. Дневна температура биће изнад просечних вредности за трећу декаду фебруара. 

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво