Крагујевачка фабрика аутомобила наградила најбоље средњошколце

Компанија Фијат Крајслер аутомобили Србија наградила најбоље крагујевачке средњошколце за пројекте из области безбедности и здравља на раду. Доделом награда ђацима завршена је кампања "Безбедност и здравље на раду - култура здравља"

Компанија Фијат Крајслер аутомобилиСрбија (FCA) уручила је награде за најбоље пројекте ученицима треће године средњих школа у Крагујевцу, који су учествовали у кампањи "Безбедност и здравље на раду - култура здравља", чији је циљ да се превентивно утиче на потенцијалне идентификоване ризике у школи.

По завршетку кампање, која је трајала током априла, свака школа је презентовала пројекте од којих су изабрана три најбоља пројекта. Прва награда FCA - интерактивни пројектор - уручена је Другој крагујевачкој гимназији, друга награда (пројектор) Медицинској школи и трећа награда (бела магнетна школска табла) Првој крагујевачкој гимназији.

Ученици су у оквиру пројекта направили кратке филмове, банере и флајере и представили програм теоретског и практичног тренинга за ученике помоћу којег се може превентивно утицати на смањење или елиминисање ризика коштано-срчаних поремећаја на здравље.

"Честитам ученицима који су освојили награде у кампањи посвећеној безбедности и здрављу на раду, коју већ трећу годину заредом Фијат Крајслер аутомобили Србија спроводи у Крагујевцу", изјавио је директор FCA Србија Алесио Леонарди. "Веома ми је драго што су и ове године ученици крагујевачких средњих школа имали прилику да сазнају колико је важна безбедност на раду. Квалитет њихових радова говори о томе да им је знање одлично пренето."

Ово је трећа година да су Фијат Крајслер аутомобили Србија, као друштвено одговорна компанија, организовали кампању посвећену безбедности и здрављу у крагујевачким школама. Две главне теме ове године биле су култура исхране и мишићноскелетни проблеми као и физичка неактивност и њихов утицај на људско тело и животне активности.

rts.kragujevac@rts.rs

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи