Читај ми!

Вучић о слободној трговини са Кином: Тако снажно тржиште обезбеђује огроман посао за наше фабрике

Председник Александар Вучић објавио је на Инстаграму снимак о најављеном потписивању Споразума о слободној трговини са Кином, у којем је указао на предности обезбеђивања тако великог и снажног тржишта за Србију.

Александар Вучић, који је боравио у посети Кини, нагласио је у снимку на Инстаграм налогу avucic да је Србија донела одлуку, за разлику од многих земаља, да иде ка потписивању Споразума и да разговара са кинеским партнерима о слободној трговини.

"Када обезбедите велико и тако снажно тржиште као што је кинеско, слободан приступ таквом тржишту, где можете да се такмичите, где немате ограничења у царинама и било каквим другим таксама и дажбинама, онда немамо проблем са тим да обезбедимо огроман посао за, од 'Будимке' до сваке друге фабрике за прераду воћа и поврћа у нашој земљи, до свих наших винара, свих наших произвођача ракије", навео је председник.

Истовремено, како је додао, "поправљаћемо тиме квалитет и добијати нови новац да можемо да улажемо, да занављамо производњу и да помажемо људима да могу да остварују нове велике победе".

"Живело челично пријатељство Србије и Кине", написао је Вучић испод снимка на Инстаграм налогу avucic.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво