Читај ми!

Кривокапић: Експертска влада најбољи модел за демократску транзицију

Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да је експертска влада најбољи модел за вођење реформи и за демократску транзицију. "Влада остаје привржена споразуму који су три коалициона лидера потписала након 30. августа", истакао је Кривокапић.

Здравко Кривокапић објавио је на Твитеру да је става да је експертска влада најбољи модел за вођење реформи и демократске транзиције, додајући да то не значи да експерти у Влади не могу бити предложени од стране политичких партија.

"Радује ме што се у оквиру парламентарне већине покренуо дијалог који ће резултирати бољитком за све црногорске грађане и бржом интеграцијом наше земље у ЕУ", додао је Кривокапић.

Каже да ће "пажљиво размотрити све нове иницијативе и предлоге за унапређење рада Владе, које су дошле и које буду долазиле од представника парламентарне већине и иза кога стоји најмање 41 посланик".

"Влада остаје привржена споразуму који су три коалициона лидера потписала након 30. августа, али и борби против организованог криминала и корупције, те владавини права, која подразумијева хитне и неодложне промјене у правосуђу и тужилаштву", закључио је Здравко Кривокапић.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво