Читај ми!

Антисрпске поруке на предизборним билбордима у Херцег Новом

У Херцег Новом је јутрос уништено неколико билборда коалиције "Ни лијево ни десно. Правац Нови!" са ликом градоначелника Стевана Kатића. На билбордима је исписана порука "Србе на врбе" и друге увредљиве речи. Катић за РТС наводи да је то последица екстремистичке политике оних који деле људе на Србе и Црногорце и не доприноси помирењу два братска народа.

Уништено је неколико билборда коалиције у насељу Каменари у Херцег Новом, а осим поруке "Србе на врбе", на неким билбордима су написане и увредљиве речи.

Председник Општине Херцег Нови Стеван Катић навео је за РТС да је то "посљедица екстремистичке политике оних који дијеле људе на Србе и Црногорце и не доприноси помирењу два братска народа".

"У протекле четири године сам успио помирити Нови, али неки центри моћи желе да нас поново дестабилизују и врате назад, што им сигурно неће поћи за руком док сам ја на челу овог града", истакао је Катић.

Истиче да се увек изјашњавао као Србин и да га нико због тога у Херцег Новом неће качити о врбе.

"Стеван Катић се увијек изјашњавао као Србин и неће ме нико због тога у Херцег Новом качити о врбе, нити било којег Србина у овом граду. Исто тако, неће се било који припадник другог народа у овом граду осјећати угрожено по било ком основу и то је моја порука свим екстремистима, без обзира на то с које стране долазе", нагласио је Стеван Катић у изјави за РТС.

Локални избори у Херцег Новом одржавају се 9. маја.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи