Читај ми!

Станивуковић ће објавити све дипломе градских службеника Бањалуке

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић донeо је одлуку да ће Градска управа бити прва јавна установа која ће на званичној веб-страници објавити имена и презимена свих запослених и увид у њихове дипломе, преносе "Независне".

Станивуковић је већ првог дана по преузимању дужности градоначелника донeо неколико нових одлука које се тичу рада у Градској управи.

Станивуковић је у четвртак преузео дужност првог човека града на Врбасу од Игора Радојичића. Он је након преузимања дужности истакао да ће Градска управа отворити своја врата за све грађане.

"Наложио сам да ми се по хитном поступку доставе имена и презимена свих запослених у Градској управи, уз нагласак на податке о њиховим дипломама", казао је Станивуковић.

Додао је да се на томе увелико ради, те да ће ови подаци у четвртак угледати светлост дана.

"Донио сам и наредбу о обиљеживања свих службених аутомобила како би се у сваком тренутку могла уочити аута која су у служби града и зауставила даља злоупотреба", казао је Станивуковић, који је након примопредаје дужности у четвртак већ донeо прву наредбу у вези са службеним аутомобилима.

Он је тада казао да је спреман нови правилник о употреби службених возила, те да ће нека од ових возила, која коштају и до 100.000 КМ, продати.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво