Мигранти скривени у камионима на прелазима Реске и Томпа

Мађарска полиција открила је мигранте скривене у камионима пристиглим из Србије на граничним прелазима Реске (Хоргош) и Томпа (Келебија).

На граничном прелазу Реске, мађарски полицајци су у камиону српских регистарских ознака пронашли тројицу Авганистанаца. Они нису имали никаква документа, нити су могли да докажу легалан боравак у Мађарској.

У камиону са таблицама Северне Македоније који је стигао на преглед на прелаз Реске, граничари су пронашли сиријског држављанина без докумената.

У другом теретном возилу из Северне Македоније три мушкарца из Авганистана покушала су рано јутрос да се прошверцују у Мађарску.

Још двојицу Авганистанаца службеници граничне полиције Мађарске открили су у камиону који је дошао из Србије на граничном прелазу Томпа. Мигранти су, скривајући се у товарном делу камиона, покушали илегално да уђу у Мађарску.

Један Сиријац је такође код Томпе, скривајући се у шасији камиона из Србије, покушао да се илегално домогне Европске уније, али су га полицајци суседне земље спречили у томе.

Мађарски полицајци су, у складу са законским прописима те земље, све илегалне мигранте спровели до мађарско-српске границе.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво