СДП оштро осудио напад на Пуповца и Милошевића

Водећа опозициона Социјалдемократска партија Хрватске (СДП) оштро је осудила напад на Милорада Пуповца и Бориса Милошевића, позивајући надлежне да реагују, а све политичке актере да осуде такве појаве, преноси "Хина".

"Оштро осуђујемо напад на посланике националних мањина. Позивамо надлежне да реагују, а све политичке актере да осуде овакве појаве и престану да толеришу очигледни пораст нетрпељивости према свима и свему што се не уклапа у националистичке и ултраконзервативне оквире појединих група у друштву", поручио је СДП на свом налогу на Фејсбуку.

Посланици Клуба националних мањина у хрватском Сабору такође су раније најоштрије осудили напад на посланике Пуповца и Милошевића, апелујући на све меродавне институције да што пре пронађу "починиоце" и примерено их казне.

Хина подсећа да су Пуповац и Милошевић нападнути јуче на загребачком Долцу, где су на њих бачени остаци хране.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво