Јеремић: Власт не бира средства

Председнички кандидат Вук Јеремић изјавио је да власт води специјални рат против њега и не бира средства, наводећи као најновији пример захтев Народне банке Србије да јој пословне банке доставе имена, адресе и матичне бројеве грађана Србије који су донирали новац за његову кампању.

Вук Јеремић је упитао премијера Србије и председничког кандидата Александра Вучића чега се плаши, када истраживања које пласира у медије говоре да он има далеко изнад 50 одсто подршке грађана, док је Јеремић по тим истраживањима тек четврти или пети.

"Мислим да та истраживања нису тачна и да разлог због чега је сва оштрица и сви ресурси режима усмерени на мене управо то што разумеју ко им је на овим изборима најозбиљнији противник", нагласио је Јеремић, саопштио је његов изборни тим.

Истиче да режим наставља са специјалним ратом и да у њему више не бира никаква средства.

"Полиција нам улази у просторије и пописује људе. Народна банка Србије је тражила од свих пословних банака да им се доставе имена, адресе и матични бројеви грађана Србије који су донирали нашој кампањи", истакао је председнички кандидат Вук Јеремић.

Навео је да се наставља до сада незабележена кампања у медијима, истичући као пример саопштење Српске напредне странке, које потписује потпредседник те странке Миленко Јованов, у којем је наведено да "целокупним нарко тржиштем у Србији управља његова супруга Наташа Јеремић".

Јеремић борави у Кикинди, где ће разговарати са грађанима и посетити канцеларију свог локалног тима.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара