Саша Радуловић председнички кандидат ДЈБ

Кандидат покрета "Доста је било" на изборима за председника Србије биће Саша Радуловић. "Ако је неко борац против Вучића, то сам ја. Ја мислим да ћу ући у други круг", рекао је Радуловић после седнице Скупштине ДЈБ.

Саша Радуловић је рекао да су избори референдум против Александра Вучића и да улазећи у председничку трку желе да повећају излазност и да дођу бар до својих гласача.

"Наша мотивација је победа против Вучића, а победа је могућа јер је Вучић рањив. За нас је циљ победа Александра Вучића", рекао је Радуловић.

Тај покрет је одлучио да седницу Скупштине ДЈБ одржи два дана пре него што је било планирано због, како су навели, "хаоса који председник Владе прави расписивањем избора у најкраћем могућем року".

ДЈБ је навео да је циљ тог покрета на председничким изборима победа кандидата владајуће коалиције Александра Вучића.

"Ови избори су референдум против Вучића, а не избори за овог или оног противкандидата. Сматрамо да није битно да ли је председнички кандидат наш или неки други. Важно је само да задовољава црвене линије политике и да има најбоље шансе да победи. Једино победа против Вучића нас доводи у позицију да спасемо Србију", наводео је раније данас тај покрет.

Покрет је оценио да је једини начин да се победи на председничким изборима да се бирачко тело мотивише да изађе на изборе и гласа против Вучића.