Мајкл Џексон на ранчу Недођија

Посмртни остаци "краља попа" биће данас превезени на његов ранч Недођија. Приватна церемонија, којој ће присуствовати само Џексонова породица, биће организована у недељу.

Тело Мајкла Џексона, који је умро 25. јуна у Лос Анђелесу, биће данас превезено на његов ранч Недођија, где ће у петак бити изложено за јавност, објавила је телевизија Си-Ен-Ен.

Приватна церемонија, којој ће присуствовати само Џексонова породица, биће организована у недељу, наводи америчка телевизија, преносе светске агенције.

Си-Ен-Ен наводи да ће посмртне остатке "краља попа" пратити конвој од тридесетак возила.

У тестаменту који је Мајкл Џексон саставио 2002. године и који је отворен у суду у Лос Анђелесу, наводи се да певач својој мајци додељује старатељство над троје деце, а у случају да она одбије, о деци ће се бринути соул певачица Дајана Рос.

Једина особа која је изричито изопштена из тестамента је певачева бивша супруга и мајка двоје његове деце Дебора Роу Џексон са Дебором Роу има двоје деце - 12-годишњег Принса Мајкла и 11-годишњу Парис, док је седмогодишњег Принса Мајкла Другог родила сурогат мајка.

Соул дива Дајана Рос (65), некадашња чланица групе "Сјупримс", дугогодишња је пријатељица Мајкла Џексона којег је упознала још док је као дечак наступао са браћом у групи "Џексон Фајв".

Џексон оставио прегршт необјављених песама

Певач Мајкл Џексон оставио је за собом огроман број песама које није стигао да објави, наводе упућени извори.

Адвокати који знају за Џексонов необјављени материјал процењују да ће обожаваоци бити веома задовољни када чују певачеве студијске снимке које је припремио док је снимао неке од својих најбољих албума.

Томи Мотола, бивши директор дискографске куће Сони мјузик која је власница права на дистрибуцију Џексонове музике, рекао је да је необјављени материјал "краља попа" "бескрајан".

Мотола је навео да нових песама има толико да би могле да буду објављиване годинама, "дуже од Елвисових".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво