Читај ми!

Илон Маск објавио мим - смеје се најављеној тужби Твитера

Милијардер Илон Маск је на себи својствен начин реаговао на најављену тужбу Твитера, тако што је управо на тој друштвеној мрежи објавио мим на којем се смеје тужби.

Најбогатији човек света Илон Маск одлучио је да раскине уговор о куповини Твитера, вредан 44 милијарде долара јер, како наводе његови адвокати, компанија није доставила информације о лажним налозима.

У поднеску Маскових адвоката наводи се да Твитер није успео или је одбио да одговори на више захтева за информације о лажним или спам налозима на овој платформи, што је фундаментално за пословни учинак компанијe.

Акције Твитера су се у петак трговале по цени од 36,81 долара, или за трећину испод договорене цене за преузимање.

Председник компаније Брет Тејлор саопштио је да Твитер планира да покрене судски поступак, којим би се спровела аквизиција.

То је навело Илона Маска да објави мем на својој омиљеној друштвеној мрежи на којем пише да су најпре рекли да не може да купи Твитер, затим да не могу да му дају информације о лажним налозима.

Онда су му рекли да ће судским поступком да га натерају да купи Твитер, а због тога ће на суду морати да му дају инфорамције о ботовима, пише на објављеним мемовима.

Иначе, самом објавом да одустаје од куповине "Твитера", порасла је вредност акција "Тесле", јер су инвеститори позитивно реаговали на потез Маска да раскине уговор вредан 44 милијарде долара.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво