Oптужница против лекара Мајкла Џексона?

Лекар поп певача Мајкла Џексона ускоро би могао да буде оптужен за убиство из нехата. Лекар негира оптужбе и тврди да је певачу давао лек против несанице.

Очекује се да ће Конрад Мари, кардиолог поп певача Мајкла Џексона који је умро у јуну прошле године због прекомерне дозе јаког анестетика, ускоро бити оптужен за убиство из нехата, јавио је Би-Би-Си.

Резултати обдукције показали су да је Џексонову смрт узроковао, пре свега, јак анестетик дипривол, али је у његовом организму пронађен и коктел више лекова, укључујући седативе мидазолам и дијазепам, као и лекови против болова лидокаин и ефедрин, који су, такође, допринели смртном исходу.

Лекар Мари тврди да краљу попа није преписао, нити дао ништа што би могло да изазове смрт и да је дипривол користио за лечење несанице, од које је Џексон патио.

Адвокат лекара изјавио је да ће се његов клијент предати уколико власти то затраже. Надлежни, међутим, кажу да још ништа званично није покренуто против Мареја.

Од смрти Џексона у Лос Анђелесу, 25. јуна у 51. години, лекар Конрад Мари је у средишту истраге пошто је полиција у дому певача пронашла бочице спорних лекова.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 03. феб 2010, 12:21) - Jovica [нерегистровани]

tabletoman

Ni voda, kad se previse popije nije zdrava, a koamo li lek.Na svakom pakovanju lekova pise uputsvo i kako deluje u kobinaciji sa drugim lekovima.Nadam se da je Majkl pismen.Pogotovo kad je dozvolio da se vazbaju na jenu plasticni hirurzi raznog tipa. Na video spotovima to sve izgleda kao iz bajke, a u stvarnosti je jako bolelo i trajalo dok je organizam mogao da izdrzi.Ne razumem se nesto u medicinu, ali je ocigledno da je otisao u krajnost samo zato da bi bio kralj popa.