Читај ми!

Нема преживелих у паду руског авиона Ан-26

Нико од шест чланова посаде није преживео пад авиона Антонов Ан-26, који се у среду срушио у Хабаровској области Далеког истока Русије, преноси Тас на основу првих информација извора из руске спасилачке службе.

Утврђено је да је погинуло свих шест чланова посаде авиона Антонов Ан-26, који се у среду срушио у региону Хабаровск на руском Далеком истоку, пошто су пронађена њихова тела, потврдила је данас руска хитна служба.

"Посмртни остаци чланова шест чланова посаде пронађени су на месту несреће. Нема преживелих", саопштио је за Тас представник хитне службе.

Руско Министарство за ванредне ситуације обавестило је данас да су се спасилачки тимови упутили на неприступачни терен места пада авиона Ан-26, који је у среду нестао у близини Хабаровска, како би утврдили судбину шест чланова посаде авиона.

Kако је наведено, хеликоптер Ми-8 открио је остатке авиона, а у спасилачкој операцији учествује укупно 140 људи и 35 возила.

Руски транспортни авион Антонов Ан-26, у којем се налазило шест чланова посаде, срушио се јуче, око 38 километара од града Хабаровска на далеком истоку Русије, а обављао је технички задатак провере система контроле летења на руским аеродромима.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво