Читај ми!

Нема преживелих у паду руског авиона Ан-26

Нико од шест чланова посаде није преживео пад авиона Антонов Ан-26, који се у среду срушио у Хабаровској области Далеког истока Русије, преноси Тас на основу првих информација извора из руске спасилачке службе.

Утврђено је да је погинуло свих шест чланова посаде авиона Антонов Ан-26, који се у среду срушио у региону Хабаровск на руском Далеком истоку, пошто су пронађена њихова тела, потврдила је данас руска хитна служба.

"Посмртни остаци чланова шест чланова посаде пронађени су на месту несреће. Нема преживелих", саопштио је за Тас представник хитне службе.

Руско Министарство за ванредне ситуације обавестило је данас да су се спасилачки тимови упутили на неприступачни терен места пада авиона Ан-26, који је у среду нестао у близини Хабаровска, како би утврдили судбину шест чланова посаде авиона.

Kако је наведено, хеликоптер Ми-8 открио је остатке авиона, а у спасилачкој операцији учествује укупно 140 људи и 35 возила.

Руски транспортни авион Антонов Ан-26, у којем се налазило шест чланова посаде, срушио се јуче, око 38 километара од града Хабаровска на далеком истоку Русије, а обављао је технички задатак провере система контроле летења на руским аеродромима.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се