Читај ми!

Трамп уз Синатрин "My Way" напустио Белу кућу, слетео на Флориду

Одлазећи амерички председник Доналд Трамп и његова супруга Меланија слетели су на Флориду. Трамп је током кратке опроштајне церемоније у војној бази "Ендрујз" раније обећао да ће се "увек борити" и пожелео новој администрацији много среће,

Трамп је по изласку из Беле куће у пратњи супруге Меланије Трамп уз Синатрин хит "My Way" напустио Белу кућу, кратко поздравио новинаре и укрцао се у председнички хеликоптер којим се упутио ка војној бази Ендрјуз.

У бази се кратко обратио присталицама пре последњег председничког лета за Палм Бич на Флориди. Трамп је поручио је присутнима у војној бази Ендрјуз да ће се вратити у неком облику, као и да ће се увек борити за њих.

Он је у бази, где је накратко свратио пре одласка на Флориду, поручио грађанима САД да су невероватан народ, да је САД велика земља и да му је била велика част што је био председник.

"Посматраћу, борићу се увек за вас. Слушаћу и рећи вам да будућност ове земље никада није била боља. Довиђења, хвала вам, вратићемо се у неком облику", поручио је Трамп присутнима.

Он је захвалио породици и истовремено пожелео администрацији све најбоље.

"Мислим да ће бити успешни, имају залог да учине нешто спектакуларно", рекао је Трамп.

На крају говора, он је пожелео присутнима добар живот и поручио "Видимо се ускоро".

Поред њега је за говорницом све време стајала супруга Меланија која је носила црни комплет сличан оном који је носила за време његове инаугурације пре четири године.

Након тога, он се поздравио са присутним члановима породице и држећи се за руке са Меланијом ушао у војни хеликоптер који их превози на Флориду.

На крају мандата Трамп је искористио овлашћења и помиловао 143 особе међу којима и своје блиске сараднике.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво