Читај ми!

Гренел и Џонсон позвали Србе из Висконсина да гласају за Трампа

Изборна кампања у САД на самом је крају, пошто је главни дан за гласање већ наредног уторка. Специјални изасланик Доналда Трампа за дијалог Београда и Приштине Ричард Гренел и републикански сенатор из Висконсина Рон Џонсон састали су се у Милвокију са представницима српске заједнице.

Ричард и сенатор Висконсина Рон Џонсон позвали су окупљене грађане у Српско-америчкој сали у Милвокију да гласају за Доналда Трампа.

Висконсин ће победнику избора дати десет електорских гласова, па се Трамп и његов супраник из редова демократа, Џо Бајден боре за сваког човека у тој држави.

Ричард Гренел каже да се осећа пријатно у српској сали, додајући да има много пријатеља међу српском заједницом.

"Желимо да поручимо свим грађанима Висконсина и америчким Србима да треба да гласају за Трампа, јер су, како каже Гренел, САД су достигле "критичну тачку" и да је зато важно да Трамп буде поново изабран.

Напомиње да је овде добио велику подршку и да је уверен у Трампову победу.

Поручује америчким Србима да је важно изаћи на изборе и гласати за Трампа. "Знам да је то могуће ако изађу на биралишта", додао је Гренел.

Сенатор Рон Џонсон каже да је видео много ентузијазма када је реч о подршци Трампу.

"Председник Трамп и Гренел пружају пуну подршку грађанима Србије и желе им проспетиетан живот", навео је Џонсон.

"Веома смо задовољни што је предсеник Србије Александар Вучић потписао споразум у Вашингтону и надамо се да ће се показати добрим за обе стране", нагласио је Џонсон.

Говорећи како би Трампова победа била добра за све, Џонсон је нагласио да актуелни амерички председник подржава мир и напредак широм света.

"Овде смо у српској сали. Шта вам то говори? Ми смо земља неограничених могућности и то исто желимо и Србији", истакао је Џонсон.

"Захвалан сам председнику Вучићу на гостопримству и свим људима које сам тамо упознао", навео је Џонсон о својој посети Београду од пре неколико година.

Рано гласање у Америци је увелико у току, а главни дан за излазак на биралишта је уторак, 3. новембар.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво