Кање Вест: Више не подржавам Трампа, чуо сам да се сакрио у бункер

Амерички репер Кање Вест рекао је да му се не свиђа што је чуо да се Доналд Трамп сакрио у бункер током расних нереда и да је изгубио поверење у америчког председника.

Кање Вест, који је најавио своју кандидатуру за председника САД, изјавио је у интервјуу за магазин Форбс да више не подржава Доналда Трампа.

Вест, који је био критикован због подршке Трампу, рекао је да је изгубио поверење у америчког председника". "То ми све изгледа као велики хаос", рекао је репер.

"Не свиђа ми се што сам чуо да се сакрио у бункер", истиче Вест у вези са наводима да је председник САД током расних нереда накратко премештен у подземни бункер.

"Не морају сви црнци да буду демократе" 

Рекао је да нема проблема с идејом да би његов излазак на изборе потенцијално могао одузети гласове демократском кандидату Џоу Бајдену и помоћи у поновном избору Трампа.

Вест је објаснио да је расизам када се говори да сви црнци морају да буду демократе. Како је рекао, "Америци требају посебни људи који је воде", а да Џо Бајден "није посебан".

Упитан за свој спољнополитички програм, каже да га још увек није развио. "Усредсређен сам најпре на заштиту Америке, са нашом великом војском. Фокусирајмо се најпре на себе", поручио је Вест.

Вакцина против короне и "жиг звери"

Навео је да је пропустио рок за пријаву кандидатуре, јер је у фебруару прележао ковид 19, иако није јасно да ли је Вест икад тестиран на вирус или антитела.

Такође, рекао је да се моли за лек, мада је "екстремно опрезан" у вези са могућношћу да вакцина заустави ковид 19.

"То је жиг звери. Желе да у нас убаце чипове, желе да раде разне ствари", изјавио је Вест.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво