Повратак из француског карантина, држављани Србије вечерас стижу у Београд

Држављани Србије који су две недеље били у карантину у Француској у Београд стижу вечерас у 23.45, јавља репортер РТС-а Владимир Банић.

Четворица држављана Србије су након боравка у кинеском Вухану, епицентру заразе коронавирусом, две недеље били у карантину у близини Марсеља.

Утврђено је да они нису заражени овим вирусом, и данас се враћају кући.

По њих је у Екс aн Прованс, у тренажни центар за француске ватрогасце, стигао минибус који ће их превести до Марсеља, одакле настављају пут.

Они ће летом преко Франкфурта у Београд стићи вечерас око 23.45.

Стефан Војнић, један од четворице Срба који су били у карантину, рекао је раније за РТС да су услови били добри, али да је кретање ограничено на 150 метара у парку и на заједнички простор за оброке.

За РТС је говорио и Александар Калаба, који је такође био у карантину у Француској. Истакао је да није пријатно боравити у ограниченом простору, али да се нада да ће све проћи брзо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи