Читај ми!

Представљање кандидата на РТС-у

Жребом утврђен редослед представљања председничких кандидата и листа за парламентарне изборе на програмима Радио-телевизија Србије. Представљање кандидата почиње у петак на Другом програму РТС-а.

Радио-телевизија Србије жребом је утврдила редослед представљања председничких кандидата и листа за парламентарне изборе на нашим програмима.

Овде можете погледати Записник са жребања. 

Сви ће имати по пола сата да грађанима представе своје програме. Представљање председничких кандидата на Другом програму Радио-телевизије Србије почеће у петак.

Првог дана, 27. априла, почев од 20 сати представиће се Владан Глишић, затим Зоран Станковић. Дан касније, 28. априла, Војислав Коштуница, па Томислав Николић, 29. априла Даница Грујичић, а 35 минута касније Чедомир Јовановић, 30. априла представљање кандидата почиње у 20.30. Прво ће свој програм изложити Иштван Пастор, затим Јадранка Шешељ.

Првог дана маја од осам сати увече председнички кандидат Ивица Дачић, после њега Муамер Зукорлић. Другог маја од 20 сати Борис Тадић, следи кандидат Зоран Драгишић.

Од петка ове недеље до среде следеће седмице, на другом програму РТС-а грађанима ће се представити и странке односно коалиције које учествују у трци за републички парламент, њих 18.

"Они осим живог, такозваног гостовања у студију, како странке тако и председнички кандидати, могу гледаоцима да понуде и свој видео-материјал или комбинацију видео-материјала и живог гостовања", рекао је одговорни уредник редакције Дописништва Ненад Ј. Ристић.

Ристић је додао да ће бити занимљиво за који вид представљања ће се одлучити.

Све емисије емитоваће се у истој сценографији, а мењаће се лого у зависности од председничког кандидата, странке или коалиције која се представља.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво