Читај ми!

Зукорлић: Избрисани бирачи

Из бирачких спискова избрисано око 15 одсто бирача који су подржали моју кандидатруру, изјавио Муамер Зукорлић наводећи да РИК и ресорно министарство не дозвољавају да изборни штаб то провери и упише их у бирачки списак.

Председнички кандидат муфтија Муамер Зукорлић изјавио је да надлежни државни органи не дозвољавају његовом изборном штабу да провери да ли су у јединствени бирачки списак уписани бирачи који су га подржали.

У разговору са шефом ОЕБС-ове канцеларије за демократију и људска права Кориен Јонкер, Зукорлић је навео да је из бирачких спискова избрисано око 15 одсто бирача који су подржали његову кандидатруру, а да Републичка изборна комсија и Министарство за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу не дозвољавају да његов изборни штаб то проверу и упише их у бирачки списак.

У саопштењу његовог изборног штаба, наводи се да је Зукорлић изнео и да локална управа има базу података бирача који су подржали његову кандидатуру и да покушава да их заплаши,  цени и одврати од подршке.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво