Повређене две жене на Вождовцу

Две жене повређене су у сукобу радника и станара зграде у Улици Војводе Степе на Вождовцу пошто су станари покушали да спрече улазак камиона на градилиште.

Слободан Дингарац, један од станара који неколико месеци протестују због, како наводе, бесправне изградње супермаркета Веро, рекао је да се инцидент догодио када је Ивана Гашић покушала да спречи улазак камиона на градилиште.

Дингарац је агенцији Бета казао да су по одлуци Секретаријата за заштиту животне средине радови привремено обустављени.

Према његовим речима, радници су се "увукли на градилиште, држали тамо неко време и потом избацили на улицу".

На лице места убрзо су стигла кола Хитне помоћи којим су Ивана Гашић и њена мајка, која је такође учествовала у инциденту, пребачене у Ургентни центар.

Око двадесетак окупљених станара негодовало је јер их, како наводе, полиција не штити од сталног "физичког и психичког малтретирања".

Изградња тржног центра "Супер Веро" на Вождовцу биће обустављена док не буде израђена студија о процени утицаја тог објекта на животну средину, саопштио је јуче Градски секретаријат за заштиту животне средине.

Како је саопштено из Градске управе, без прибављања сагласности на студију о процени утицаја пројекта на животну средину, не може се приступити изградњи пословног објекта "Супер Веро" на углу улица Војводе Степе и Мите Ценића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи