Читај ми!

Ухашен пожар у фабрици намештаја у ужичком насељу Турица

Пожар који је јутрос захватио око 1.000 квадратних метара барака у којима је погон за тапацирање намештаја у ужичком насељу Турица угашен је, потврдио је начелник Одељења за ванредне ситуације у Ужицу Саша Цицварић. Нема повређених. Реч је о баракама некадашњег предузећа "Цвета Дабић", где се сада налази приватна фабрика намештаја.

Саша Цицварић рекао је да је пожар у ужичком насељу Турица угашен, као и да се тренутно ради на рашчићавању горивог материјала из опожареног дела.

Цицварић је навео и да увиђај на месту пожара у току, како би се утврдио узрок настанка пожара. 

"Пожар је брзом интервенцијом ватрогаса спасилаца, у 8.35 часова стављен под контролу. Није било повређених особа. Спасено је 500 квадрата, поред објеката који су били захваћени пожаром", рекао је Цицварић.

Додаје је и да је на гашењу пожара учествовало 22 ватрогасаца са 10 ватрогасних возила. Ватром је било захваћено око 1.000 квадрата, док су два погона од око 500 квадрата спасена.

Реч је о баракама некадашњег текстилног предузећа "Цвета Дабић", где се сада налази приватна фабрика намештаја. Густ дим на моменте, обавијао је ужичко насеље Турица.

Биро МУП-а је јавио да се у гашење укључило више ватрогасних возила, екипе комуналних предузећа и добровољног ватрогасног друштва.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво