Читај ми!

Тужилаштво: Нема основа за кривични поступак за несрећу у којој је страдао Бранко Гогић

Основно јавно тужилаштво у Алексинцу саопштило је да нема основа за покретање кривичног поступка против било ког лица поводом саобраћајне незгоде која се десила 10. априла, а у којој је тешко повређен лидер Социјалдемократске партије Србије (СДП) Расим Љајић, док је страдао његов близак сарадник и председник Извршног одбора те странке Бранко Гогић.

Тужилаштво у Алексницу је образложило да нема основа за покретање кривичног поступка јер у радњама било ког лица нису остварена обележја неког од кривичних дела за које се гони по службеној дужности.

Како је саопштило Јавно тужилаштво у Алексинцу, у несрећи која се десила 10. априла 2022. године учествовало је возило којим је управљао Бранко Гогић, који је услед незгоде преминуо на лицу места.

У возилу се на месту сувозача налазио лидер СДП-а Расим Љајић из Новог Пазара који је задобио тешку телесну повреду.

Јавно тужилаштво у Алексинцу обавештава јавност да је након прибављених извештаја надлежних институција и експертизе саобраћајне незгоде, као и анализе овако прикупљених и осталих доказа у списима предмета, донело одлуку да нема основа за покретање кривичног поступка против било ког лица.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво