Читај ми!

Несрећа код Ражња – погинуо директор "Емисионе технике и веза" Бранко Гогић, повређен Расим Љајић

У саобраћајној несрећи која се јутрос догодила код Ражња, погинуо је директор ЈП Емисиона техника и везе Бранко Гогић који је возио аутомобил, док је Расим Љајић, председник Социјалдемократске партије Србије, повређен. Љајић је ван животне опасности, речено је у УКЦ Ниш.

На ауто-путу Београд–Ниш, код Ражња, јутрос око девет часова, аутомобил "шкода суперб", у коме се налазио председник Социјалдемократске партије Србије и оснивач Санџачке демократске партије Расим Љајић, из за сада неутврђених разлога, слетео с пута и преврнуо се, саопштио је МУП.

У овој саобраћајној несрећи погинуо је директор ЈП Емисиона техника и везе и председник Извршног одбора СДПС-а Бранко Гогић који је управљао аутомобилом.  Он је, како наводи МУП,  од задобијених повреда преминуо на лицу места.

СДПС је навео да ће сутра од 9 часова бити отворена књига жалости у просторијама странке у Дечанској 1 у Београду. 

Расим Љајић, који се налазио у возилу, превезен је у Клинички центар у Нишу и налази се у јединици интензивне неге.

Директор УКЦ Ниш др Зоран Перишић рекао је да је Љајић задобио повреде грудног коша, као и хематоме по глави. Напоменуо је да је Љајић ван животне опасности и да нема знакова крварења.

"Љајић је свестан, у овој ситуацији у којој се налази има озбиљне повреде, има повреде грудног коша, повреде главе и његово стање не захтева хируршко лечење.... Он је стабилан, стабилних животних параметара и није животно угрожен", рекао је Перишић и истакао да се сагледавају сви потребни параметри.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво