Двојица рањених у Чачку

У тучи и пуцњави у центру Чачка повређене три особе међу којима и полицајац.

Рањени у ноћашњем инциденту у центру Чачка, Његош Кушић и Бранимир Ђокић, оперисани су. Ђокић, коме су повређени слезина, танко и дебело црево, у животној је опасности, саопштила је чачанска болница.

У том инциденту лакше повреде задобио је полицајац Рајко Кизић.

Кизић, кога су закупац ресторана Његош Кушић и гост Бранимир Ђокић напали када је дошао да интервенише због прегласне музике у ресторану, пуцао је три пута у ваздух и том приликом су рањени Кушић и Ђокић, рекао је истражни судија Окружног суда у Чачку Богољуб Пауновић.

Он је рекао да је полицајац, због жалбе грађана на прегласну музику, дошао око 2.30 после поноћи у ресторан, у коме је закупац славио сину рођендан и да су га тада Кушић и Ђокић изгурали из ресторана.

Они су затим, испред улаза у башту ресторана напали полицајца, тако што га је Ђокић ударио песницом у лице и том приликом му избио зуб. Такође, покушавали су и да му отму пиштољ, након чега је полицајац пуцао у ваздух и том приликом Кушић је рањен у главу, а Ђокић у стомак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво