Пинк прекинуо сарадњу са “Грандом”

Телевизија Пинк саопштила да више неће сарађивати са "Гранд продукцијом". Пинк наводи да је прерастао потребу за екстерним продукцијама и копродукцијским аранжманима.

Уређивачки колегијум Телевизије Пинк саопштио је да прекида сарадњу са Гранд продукцијом после деценије сарадње и да ниједан формат те продукције неће више наћи своје место у програмској шеми Пинка.

"После толико година пословања и сарадње, очекивања да се она настави на договорној основи, као оквиру здравог пословања дугогодишњих партнера, изостала су", пише у саопштењу.

Телевизија Пинк навела је да је одавно прерасла потребу за екстерним продукцијама и копродукцијским аранжманима.

"Током свих ових година, Пинк се развио у најснажнију телевизијску станицу Југоисточне Европе, потпуно способну да и најсложеније пројекте у потпуности произведе, ослањајући се искључиво на сопствене капацитете и запослене стручњаке", наводи се у саопштењу.

Пинк подсећа да је имао здраве и коректне односе и према екстерним продукцијама, које су годинама у Пинку проналазиле шансу за своје пословање и чији пословни успеси нису изостајали "захваљујући Пинковом систему, који гарантује врхунске пословне резултате".

"Како се то, од стране Гранд продукције заборавило и како су преговори о новој сезони изашли из оквира коректности пословања дугогодишњих партнера и дотакли политику уцењивања и нереалних поставки", ТВ Пинк је саопштио да је прекинуо сваку сарадњу са Гранд продукцијом.

У саопштењу се наводи да Пинк убрзано ради на припреми нове програмске сезоне, која ће бити јача него икад.

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво