Читај ми!

Добитнице станова у наградној игри "Узми рачун и победи" потписале уговоре

Добитнице станова у наградној игри "Узми рачун и победи" Драгана Сламарски и Сенка Јовановић потписале су у Влади Србије уговоре о својим новим стамбеним просторима.

У другом извлачењу новог циклуса наградне игре "Узми рачун и победи" станове су добиле Драгана Сламарски и Сенка Јовановић.

Министар финансија Синиша Мали честитао им је на становима, захвалио што су учествовале и позвао их, као и све друге грађане Србије, да наставе да учествују у наградној игри у којој се скенирају QR кодови са фискалних рачуна.

Подсетио је грађане да нова фискализација подразумева нови QR код и нове фискалне рачуне, и да мобилним телефоном у тренутку куповине могу да провере исправност код и рачуна.

"Тако се боримо заједнички против сиве економије. Сваки динар који оде у сиву економију је динар мање за буџет, наше ауто-путеве, болнице, школе, повећање плата и пензија", поручио је Мали.

Додао је да су до сада грађани учестовали са 70 милиона рачуна, те да је тренутно преко 765.000 регистрованих учесника, а ти бројеви се из дана у дан повећавају.

"Расте и свест грађана Србије да заједно градимо лепшу, бољу и успешнију Србију", рекао је Мали.

Добитница Драгана Сламарски из Уљма код Вршца рекла је да је пресрећна и узбуђена, те да ће стан у Београду умногоме променити њен живот.

"Пошто нисам запослена, то је нови почетак за мене, можда ћу да се преселим у Београд, па да нађем и посао", рекла је она.

Сенка Јовановић је рекла да је то што је добила стан доказ да се чуда дешавају.

"Пресрећна сам, то је диван почетак године. Играћу и даље. Ја сам то иначе играла за ћерку, она је подстанар, па ће стан она и добити", рекла је Сенка Јовановић.

Добитнице станова дошле су у Владу Србије са члановима породица, а документа су потписивали директори Републичке дирекције за имовину Јован Воркапић и Грађевинске дирекције Србије која је станове изградила Борис Бјелица.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво