Читај ми!

Полиција и даље трага за Матејем Перишем, претражено и Велико ратно острво

Полиција и даље трага за Матејом Перишом, а последња два дана обавили су теренску претрагу Великог ратног острва.

МУП је саопштио да се наставља интензивна потрага за хрватским држављанином Матејем Перишем чији је нестанак пријављен 31. децембра.

Припадници Полицијске бригаде, Полицијске испоставе за безбедност на рекама и Управе криминалистичке полиције, Полицијске управе за град Београд у последњих 48 сати обавили су теренску претрагу Великог ратног острва паралелно са хотелом "Југославија" до "Галијске баре".

Српска полиција максимално је ангажована, предузима све мере и радње из своје надлежности и не одустаје од потраге за Метејем Перишем, поручује се у саопштењу.

У потрагу су, уз припаднике Полицијске управе за град Београд, укључени припадници Жандармерије, као и полицијских управа Панчево, Смедерево и Пожаревац, а преко Интерпола обавештене су и полиције земаља у окружењу.

Отац несталог младића Ненад Периш рекао је раније да је сигнал његовог мобилног телефона био лоциран у близини Ратног острва.

"Знам да је полиција затражила од произвођача из Кореје да им достави све податке. Од Матејевог изласка из бара до тог сигнала прошло је око три сата, а тај мобилни може дати сигнал једино ако је на површини, зато ми је то врло битан податак", рекао је раније Ненад Периш.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво