Читај ми!

Дачић поделио пакетиће деци из хранитељских породица

Председник Народне Скупштине Ивица Дачић поделио је пакетиће деци из хранитељских породица и захвалио хранитељима што раде једну од најхуманијих ствари.

Дачић је деци и њиховим хранитељима пожелео добродошлицу у Народну скупштину, јер су како каже, дошли међу своје пријатеље.

"И ми одрасли смо некад били деца. И ми смо се као и ви радовали празницима и поклонима. Позвао сам вас у Народну скупштину да мало разгледате, да вам поделимо поклоне које смо вам припремили. Мени је данас рођендан, али ја не очекује да ви мени дате поклоне. Желим да одавде понесете лепе успомене. Дај Боже да неко од вас буде посланик, да долази у Скупштину као народни посланик", рекао је Дачић на свечаности у парламенту.

Дачић се захвалио хранитељима што раде једну од најхуманијих ствари.

"Ја ћу да се обратим и вашим хранитељима, вашим породицама у којима живите и да им кажем једно велико хвала у име свих наших грађана, зато што имају велико срце и огромну љубав за вас. Тешко да постоји било шта хуманије него бити хранитељ, а то је данас око 5.000 породица у Србији. Знам да сте скромни и да своје хранитељство не волите да рекламирате на сва звона и због тога сте нарочито хумани, али ја ћу зато уместо вас да кажем да чините нешто најлепше што људи могу да ураде, и да вам је одрастање и лепо детињство ваших штићеника највећа награда", поручио је Дачић.

Он је у име Републике Србије обећао и да ће и у овој години из све снаге да подрже њихову мисију, и материјално и финансијски и на сваки други начин, јер како каже, желе да што више људи у Србији осети колико је велика ствар бити хранитељ, и какву љубав на тај начин можете да пружите онима којима недостаје.

"Честитам вам Нову годину, нека вам се испуне све жеље које сте замислили, али и неке лепе које још нисте пожелели, па да се поново видимо овде и идуће године и да прославимо. Срећна вам нова година", закључио је Дачић.

Први пакетић Дачић је симболично уручио девојчици која такође данас слави рођендан, а и председник Скупштине од деце је добио поклон за свој рођендан.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи